Vlieg sportief de zomervakantie in met Samsonite!

Athleisure; een gekend fenomeen in de modewereld! Meer en meer mensen omarmen een gezondere lifestyle en zijn op zoek naar extra functionaliteit in hun outfits, tassen en accessoires. Functionaliteit en design zijn hét DNA van Samsonite en daarom is deze trend een natuurlijke ontwikkeling voor het merk. Kleding en accessoires ontworpen voor trainingen, sport en andere atletische activiteiten worden alsmaar vaker gedragen in andere omgevingen zoals op je werkplek, tijdens een date, ... De trend is ook in België aangekomen en is niet van plan snel te vertrekken! 

Ook bij Samsonite hebben ze dat goed begrepen, een healthy en fit lifestyle is waar we naar opzoek zijn! Het designteam ontwierp drie collecties die naast sterk en functioneel ook een 'gezonde' portie atletisch design met zich meebrengt.  

MixMesh - Red Dot award winnaar - is een collectie hardschalige koffers die in het oog springt door haar speciale two-tone mesh design en kleurrijke details, waardoor ze een hedendaagse en vooral spotieve look & feel uitstraalt. Het mesh zorgt voor een leuk reliëf en is krasbestendig. Beschikbare kleuren: Graphite/Gunmetal, Grey/Capri blue, Red/Pacific Blue en Niagara Blue/Yellow. Aanbevolen verkoopprijs vanaf €219. Beschikbaar via www.samsonite.be en in de Samsonite verkooppunten.

De Lite-Shock Sport is het sportieve en casual broertje van de gekende Lite-Shock collactie. Vervaardigd uit geweven polypropyleen materiaal dat niet alleen super licht, maar ook super sterk is. Het design met rode details is de droom voor elke sportieve traveller, de waterdichte ritssluiting is dan weer de aantrekker voor alle avontuurlijke reizigers. Beschikbare kleuren: Off White/Red, Eclipse Grey/Red en Nautical Blue/Red. Aanbevolen verkoopprijs vanaf €395. Beschikbaar via www.samsonite.be en in de Samsonite winkels.

Paradiver Light, een collectie bestaande uit maar liefst 14 reistassen en rugzakken die perfect zijn als werk accessoire en gymbag! Deze collectie is dé must-have voor zij die graag op een sporty en vooral handige manier reizen. De combinatie van blauw met oranje details is een match made in heaven en hij is daarnaast ultralicht en duurzaam! Aanbevolen verkoopprijs vanaf €49. Beschikbaar via www.samsonite.be en in de Samsonite verkooppunten.

Over Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Samsonite zet zich regelmatig op de kaart door een aantal innoverende producten op de markt te brengen en gebruik te maken van het revolutionaire geweven polypropyleen. Samsonite richt zich op een uitgebreid spectrum aan producten op het gebied van reizen, business, kinderen, casual en persoonlijke accessoires. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten. Kijk voor meer informatie op www.samsonite.be