Vlieg sportief de zomervakantie in met Samsonite!

Donderdag 28 juni 2018 — Athleisure; een gekend fenomeen in de modewereld! Meer en meer mensen omarmen een gezondere lifestyle en zijn op zoek naar extra functionaliteit in hun outfits, tassen en accessoires. Functionaliteit en design zijn hét DNA van Samsonite en daarom is deze trend een natuurlijke ontwikkeling voor het merk. Kleding en accessoires ontworpen voor trainingen, sport en andere atletische activiteiten worden alsmaar vaker gedragen in andere omgevingen zoals op je werkplek, tijdens een date, ... De trend is ook in België aangekomen en is niet van plan snel te vertrekken! 

Ook bij Samsonite hebben ze dat goed begrepen, een healthy en fit lifestyle is waar we naar opzoek zijn! Het designteam ontwierp drie collecties die naast sterk en functioneel ook een 'gezonde' portie atletisch design met zich meebrengt.  

MixMesh - Red Dot award winnaar - is een collectie hardschalige koffers die in het oog springt door haar speciale two-tone mesh design en kleurrijke details, waardoor ze een hedendaagse en vooral spotieve look & feel uitstraalt. Het mesh zorgt voor een leuk reliëf en is krasbestendig. Beschikbare kleuren: Graphite/Gunmetal, Grey/Capri blue, Red/Pacific Blue en Niagara Blue/Yellow. Aanbevolen verkoopprijs vanaf €219. Beschikbaar via www.samsonite.be en in de Samsonite verkooppunten.

De Lite-Shock Sport is het sportieve en casual broertje van de gekende Lite-Shock collactie. Vervaardigd uit geweven polypropyleen materiaal dat niet alleen super licht, maar ook super sterk is. Het design met rode details is de droom voor elke sportieve traveller, de waterdichte ritssluiting is dan weer de aantrekker voor alle avontuurlijke reizigers. Beschikbare kleuren: Off White/Red, Eclipse Grey/Red en Nautical Blue/Red. Aanbevolen verkoopprijs vanaf €395. Beschikbaar via www.samsonite.be en in de Samsonite winkels.

Paradiver Light, een collectie bestaande uit maar liefst 14 reistassen en rugzakken die perfect zijn als werk accessoire en gymbag! Deze collectie is dé must-have voor zij die graag op een sporty en vooral handige manier reizen. De combinatie van blauw met oranje details is een match made in heaven en hij is daarnaast ultralicht en duurzaam! Aanbevolen verkoopprijs vanaf €49. Beschikbaar via www.samsonite.be en in de Samsonite verkooppunten.

Samsonite_MIXMESH_Spinner 75_Niagara Blue/Yellow
Samsonite_MIXMESH_Spinner 81_Niagara Blue/Yellow
Samsonite_MIXMESH_Spinner 69_Niagara Blue/Yellow
Samsonite_MIXMESH_Spinner 55_Pacific Blue/Red
Samsonite_MIXMESH_Spinner 81_Pacific Blue/Red
Samsonite_MIXMESH_Spinner 69_Pacific Blue/Red
Samsonite_MIXMESH_Spinner 81_Grey/Capri Blue
Samsonite_MIXMESH_Spinner 81_Graphite/Gun metal
Samsonite_Lite-Shock Sport_Spinner 81-Nautical Blue/Red
Samsonite_Lite-Shock Sport_Spinner 75-Nautical Blue/Red
Samsonite_Lite-Shock Sport_Spinner 81-Eclipse Grey/Red
Samsonite_Lite-Shock Sport_Spinner 81-Off White/Red
Samsonite_Paradiver Light_Cross over
Samsonite_Paradiver Light_Backpack M
Samsonite_Paradiver Light_Duffle 61
Samsonite_Paradiver Light_Spinner duffle 55
Samsonite_Paradiver Light_Duffle With Wheels 79